Roberta* Admin
Število prispevkov : 364 Join date : 25/06/2009 Kraj : Con el Dul.<3
| Naslov sporočila: Dulcepripravljena na svoj 1. album Čet Avg 06, 2009 5:51 am | |
| Bivša članica skupine RBD, Dulce Maria, se pripravlja na svoj ponovni prihod v svet glasbe. Pevka bo na svoj prvi solistični album vključila tudi pesmi, ki so nastale pod njenim peresom. Prav tako ima načrt izdati tudi svojo drugo knjigo, ki bo bolj osebna in ne tako zelo komercialna.
Povedala je, da bo cd izšel prihodnje leto, saj trenutno še izbira pesmi, ki bodo na njem. »Iščem pesmi, ki jih bom vključila na svoj album. Nekatere sem napisala sama, druge pa bodo od avtorjev, katerih imen zaenkrat še ne smem izdati«, je pojasnila pevka, ki je dodala, da še vedno prejema ponudbe.
To leto bo Dulce snemala cd, ki bo pripravljen za izid prihodnje leto, takrat pa bo prav tako lahko povedala nekaj več podrobnosti o njem, poleg tega pa se bodo njene pesmi pojavile tudi na radijskih postajah.
Glede njenega navduševanja nad pisanjem pa je bivša RBD-jevka povedala, da bi se glede na dobre odzive njene knjige "Dulce amargo" z veseljem vrnila v te vode, z novo, bolj intimno knjigo. »Bolj mojo, tista prva je bila preveč komercialna in tega si nisem želela«. »Če bom napisala drugo knjigo, bom gledala na to, da bo bolj osebna, nekaj, kar bo popolnoma moje«, je povedala Dulce.
Dulce prejema povabila, da bi sodelovala v filmskih vlogah vendar pravi, da se je odločila to zaenkrat dati na stran, saj se želi popolnoma posvetiti glasbi. Povedala je, da bi vlogo sprejela le, če bi bila zgodba zelo zanimiva. »Ne vem, kdo bo režiser, niso mi še povedali«.
Pevka pa je še enkrat ponovila, da je njena trenutna želja ponovno stopiti na pot glasbe, zato si bo vzela čas za dokončanje njenega projekta (izid novega albuma) in šele nato nadaljevala z igranjem. »Končala sem s snemanji telenovele "Verano de Amor" in zdi se mi, da moram dobro premisliti o nadaljnjih projektih«.
»Ne izključujem možnosti, da bom spet nastopila v kakšni igralski zasedbi, vendar prav tako ne bom sprejela vsakega povabila«, je zaključila Dulce.
vir;rbdslovenia
| |
|